Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Thursday, 3 November 2011

perpisahan

satu2nya gmbar kita be-8 !
sorry la, kali ni entry byk tulisan =)

ohhh sungguh menyedihkan apabila kami seruma, 8 org, tepaksa membawa diri masing2 ke kampung halaman, dimana ruma sewa ni mmg takkan jd milik kami dah. pembelajaran kami, mksodnya di kelas sudah abis, hanya praktikal penuh je nnt. 

ape yg ku ingt, pd awalnya kita semua masok ruma ni mmg meriah lah, walopun ada yg mcm tak rapat lg, tp kita try utk rapat serapat yg bole. akhirnya, tgk la ape da jd, kita g makan besama walopun kne tggu budak ni abis mandi, roca tgh mlm pun sama2, masak besama2, berbuka n bersahur, assignment, belajar, semua nya nak kata sama. kau ada mslh, aku dgr cte kau, kalo aku ada mslh, kau lak dgr. sini kita nmpk keserasian kita, mmg nak kata kita ni da mcm 1 KELUARGA. yeahhh. mana tak nye, sampai buat group, MERUPHORIA.

takdpt paling ku lupa, ada waktu yg lapang je, kita akan main bola dpn uma tu ha, begurau senda yg melampaui batas (harap korg phm, HAHA), celebrate bday budak2 ruma kita, prank sana sini, nak kata semua bday bdk ruma kita ni akan disambut. sume akan kene tepung, takpun telur, mahupun 2T motor BER, kunyit, pasir. HAHA. 

kita pnh kan kita be-8 kat hall bwh tu? aah, ada ada, pastu skali dgn bedtime story oleh ayen, critanya dgn situasi cinta nya, background music - bila cinta. HAHA. masa tgh sebok praktikal ni, sape yg dkt dgn area selangor ni, akan bekunjung ke ruma sewa ni, buat case study, blaja sama2. haha, tak bole blah je.

oh ya, maen PES sama2, sampaikan balik kelas je tros on laptop, start liga. semuanya taknak kalah, siodd je. ape2hal pun, tak kira mcm mana situasi pun, jeritan yg kuat mesti ada, bila2 masa jela, tak kira waktu, sedangkan kul 3pagi pun korang masih melalak2. naseb baek jiran tak mara. AHAHA. aku akan pastikan jiran2 kita sunyi dgn pemergian kita. huu.

taklupa juga, baju meruphoria in progress, dan pttnye pakai masa exam akhir ari tu, tp tak sempat nak order sbb masing2 busy kan, so takpela, kita akan pkai masa konvo. HAHA.

..................................................................................................................................

hurmmm, taktau mcm mana nak ungkapkan dgn kata2. secara halus dr hati ku ni, korang mmg terbaik, n aku susa nak dptkan housemate mcm korg. n takpnh lg aku tgk ruma sewa yg akan ada sebaik hubungan kita. aku takkan lupakan korang, pasti satu hari, kita akan jmpe lg =")

2 comments:

abgManjer said...

wassap penulis, yeah kita satu phamily ! pasti kita rindu saat bersama satu rumah! dalam rumah tu kan kita ada pakar masak,pakar besih umah, pakar cinta, pakar sukan, pakar pemimpin, pakar game,pakar apa lagi....ha pakar GADIS hahaa...semua pro la dlm bidang masing2...8 org kita melengkapi satu sama lain...we have unite!
tapi skang rumah tu dah xde lagi kedengaran bising2...suma dah balik negeri masing2,,,jgn lupa aku beb! ! !

by: abgHelmetPutih

aimanunud said...

memang byk kenangan kita besama, tp apakan daya, mmg pasti ada pepisahan. huu.