Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Sunday, 4 December 2011

busyness,

yes, kami mengalami bnde yg sama, busy dgn praktikal utk abiskan semester 6, lepas tu bole enjoy yeahhhh. kepada sesape yg nak sambung dgree tu, goodluck ya, smoga akan dpt ape yg dihajati.

ape2hal, utk praktikal kali ni, kita buat yg terbaik n dptkan A+ utk kedua2 praktikal ya. kita bolee punyee. enjoy sllu masa prktikal ok, baru la keje ikhlas n seronok. hee. agak2 nak maki ke ape ke, buat je, jgn teragak2. haha. n yg paling penting, sila konfiden ya bila nak treat patient, takot nnt betmbh  sakit org tu. =)

ok, have a nice practikal phorians.

-aimanunud.

1 comment:

helmetputih said...

setiap hari aku kena wat NDT, scapula mobolization kat 2 org patient....lama2 rosak badan aku,dah la aku ni keding beb.hahaha