Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Sunday, 3 March 2013

Mandi-manda di Sg.Gabai

Hari ni tiga orang phorians,Ayen, Aiman, Rahman serta seorang kawan kelas kami time belajar dulu,Ben a.k.a Syahmi pergi ke Sg.Gabai untuk bermandi- manda. Tujuan utama adalah untuk release tension.Maklumla dah bekerja kan..So,ada la sedikit tekanan kerja..Klaw tyme study dulu,kami buat aktiviti2 ni untuk release tension study.Sekarang untuk release tension kerja.hem..Kesian fadhil x dapat join kami kali ni sebab dye dah mula bekerja di hospital HUSM bermula hari ni..huhu..sory la padil ye..Izzul n Saiful pulak baru sampai di Puncak Alam hari ni untuk meneruskan pengajian mereka di peringkat ijazah bermula hari esok.So,kami tak nak kacau persiapan mereka.huhu.Naim pulak masih nun jauh di Batu Pahat bersama keluarga.Amin pulak ada hal yang tak dapat dielakkan lak.huhu.

Perjalanan naik ke tempat air terjun..





 Aksi-aksi menarik kami..wakakkaka

Aksi jetski dari Aiman.

Aiman takut kena air..hua3..

Aksi meniarap dari Ben..gagaga

Ben merenung masa depan..

Aksi dari Rahman...oreore ucaca uria..

Berehat selepas penat membuat aksi..

Siap mereka ni??

Ayen yang sedang cuba menyembunyikan perutnyer..hehehe..






Berbalik kepada cerita, kami berada di sana agak lama jugak..Dari pukul 10 am - 3 pm..Aktiviti yang kami jalankan??ape lagi.mandi la.Masing2 ade tanda luka kat badan sebab ganas sangat mengelongsor atas batu.haha..Selepas habis mandi, kami g karok pulak kat Giant Cheras-Kajang yang tepi highway tu.Kami memang penat hari ni,tapi kami enjoy.Itu saje cerita untuk kali ni.thanks sudi membaca cerita kami.

p/s : Selamat memulakan tugas untuk Fadhil di HUSM pada hari ni 3/3/13 dan selamat memulakan pengajian untuk sem baru bagi Izzul dan Saiful.





1 comment:

Saiful Hassan said...

ini menarik beb! best siot mandi....ada msa kita pi ya :)