Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Friday, 8 July 2011

another phorian beday!

Baru2 ni kami telah menyambut beday boy seorang lagi ahli phorian's house iaitu
AYEN... macm biasalah tradisi perlu diikut.beday boy kena disambut dengan meriah  skali baru bestt..
disambut dengan BANG BANG BOOM !!! ahahaa kena prank jgak kau ayen, padn muka.

apa lagi malam beday boy tu bermandi telur mentah, serbut kunyit, tepung dan barang2 yg lain.
bila badan ayen dan macam cucur udang,tunggu siap sedia di goreng aje hahahaha padan muka kau ayen. kenakan org sangat.

tapi kami ahli2 phorian lain dah belikan something kat dia...maklum la nak amik aty member tu selepas kena prank...kang tarik muka lak huhuhu. nah hadiah untuk kau ayen,sangat berguna bila terdesak naty. HEPY BEDAY , ALREADY 20 BRO!..


kami tahu kau " ramai " dwet syiling yang bersepah tu. so kami belikan sebuah tabung cyumel untuk kau ayen...chumeyl mcm kau jua hik3


yang aku marah, kenapa la si aiman n naim gi beli tabung yang takda corak langsung...last2 haku jgak kena conteng kat tabung tu.. anyway lakaran tu suma berdasarkan rupa ayen sebenar
cermin mata dia, bentuk badan, kasut aku design converse untuk kau ayen, boxer legend dia haha

habit si ayen ni satu lagi, suka online facebook sambil melihat facebook gadis2 SAHAJA....laki sowy to say dia x layan lgsung hahah...

post by: helmetPutih

2 comments:

Fara Rara said...

waa... comel2... boxer bunga2. haha asl xpki skirt je?? ayen kan puteri tenggek.

aimanunud said...

hahah stylo lah. HB bro.