Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Wednesday, 27 July 2011

watak outobot baru yg x dipamerkan?

hahaha korang jgn ingat watak optimus prime jer ada dalam transformer tu...meh nak habaq skit sebenarnya ada satu watak lagi yang micheal bay xnak masukkan dalam transformer 3 ni..sebab?? ha itu la persoalannya. kiranya kalau korang x baca blog ni mesti  korang x kan tawu ada watak baru lagi kan yang sengaja x dipamerkan dalam movie tu.


sumber ni kami dapat dari sumber yang boleh la dipercayai...kiranya org kuat micheal bay jgak


watak baru ni yang dikatakan puak PRIME jgak dipercayai disisihkan oleh phamily dowang sebab dia tu sekadar anak angkat jer dalam group PRIME  ni. pastu si SENTINEL PRIME ni sudah tikam blakang dia...SENTINEL jadi jahat sebab nak kuasa pemerintahan. paham x?


nama OUTOBOT  ni ialah PHORIAN PRIME!!!!








sapa cakap robot x isap rokok..aku rasa sebab utama robot ni micheal bay x nak kasi masuk panggung sebab dia ni kuat hisap rokok. tengok jer la struktur badan dia 100% dari kotak rokok.hmmmm nasib dia haha


HAHAHAHAHA ni la PHORIAN PRIME...sian dia kan xdapat masuk panggung jumpa peminat.hahahahaaha..


p/s : sebenarnya ahli meruphorians masuk pertandingan inovasi kitar semula,,,so kami pun join la..pikir punya pikir...watak ni yg kami hasilkan...doakan kami menang ya.malam ni kami present robot ni...!!!

post by helmetPUTIH

2 comments:

ayen said...

yeah..menang sudah.. =)

Bintun Sazali said...

tahniah..