Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Monday, 14 January 2013

Akhirnya Meruphoria Kembali!!

Assalamualaikum ya sodiqi,

Pertama sekali kami memohon maaf diatas masalah yang dihadapi oleh pihak kami dalam mengandalikan blog MERUPHORIA ini. Ya hampir setahun dua jugak blog ini "cengkerik" kan, Tak apa lepas ini kami akan usahakan untuk aktif balik. Ini soalan yang acap kali kami terima dari Meruphoria's fan:

1) Kenapa tiba2 senyap sunyi blog korang ni? wujud lagi ker korang?
Alhamdulillah, Kami masih wujud dimuka bumi ini :) blog ini sunyi sebab TERLUPA PASSWORD haha tak boleh terima akal kan? Tetapi itulah hakikatnya, masing2 dah lupa password blog ni.Yang lebih malang tu, tuan yang create blog ni pun bley lupa password huhu . So,  bertarikh pada 14 Januari 2013, password blog ini telah direcoverykan. Macam2 cara guna, at last terpaksa jugak godam blog ni.dan akhirnya...anda sendang membaca new entry kami :) *seronok ler tuw :P T.Q 



2) Adakah Meruphoria sudah berpecah?
Haip! Jangan cakap begitu lagi yer... Kami masih BERLAPAN masih Meruphoria :) tak percaya? nah ini gambar latest kami di DATC UiTM ketika majlis konvo tempoh hari. Kami sudah graduasi woot woot~





3) Apa aktiviti korang sekarang ek?
ok2 ni perkembangan baru kami , AimanMeruphoria & FadhilMeruphoria sekarang bekerja di tempat yang sama di Kota Damansara sebagai Jurupulih perubatan cara kerja, AyenMeruphoria bekerja di syarikat insurans, NaimMeruphoria pula bekerja errr undefined, AminMeruphoria  bekerja sebagai sebgai customer service celcom prepaid, seterusnya ialah RahmanMeruphoria bekerja di Pusat Kanak-Kanak Teristimewa Hulu Langat, dan akhir SaifulMeruphoria % IzzulMeruphoria menyambung pelajaran dalam jurusan Ijazah Pentadbiran Kesihatan di Uitm Pucak Alam.

4) Ada antara ahli2 Meruphorians yang masih single tak?
erk, ada, jgn risau masih ada :) cuma 2 3 org jer lah, yg lain tu jgn buat pasai, kang awek dorang istihar perang dunia ke-3 kalau korang kacau hahah :P 



5) Dengar cerita korang ada bisnes baru?
Oh berkenaan dengan itu, sebahagian phorians ada buat kerja part time mereka sendiri iaitu mengambil gambar2 & video dimajlis kenduri dengan adanya production mereka sendiri "Meruphoria Production" . Ingin ketahui lebih info mengenai pakej yg ditawarkan sila ke fan page ini-->

 https://www.facebook.com/MeruphoriaProduction?fref=ts 


Ini pula link blog MeruphoriaPhotography --> 


ha , seterusnya ialah link tumblr :) -->




Baiklah sampai disini lagi dahulu, 
Kami akan update dari semasa ke semasa,
salam. 

posted by HelmelPutih



2 comments:

Aishah Suda said...

knp lgu padil??? rinduuuu...

Meruphoria said...

haha entah ler... dia la ni yg taruk :) harap enjoys :)