Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Wednesday, 23 March 2011

gabai ohh gabai !

selasa, rabu kamis, jumaat sabtu ahad kami ketiadaan kelas, so, kami plan utk ke gabai.

di pagi yg hening, plan nak gerak ke sana dlm kul 8, tp ketika itu ujan sgt la lebat mengakibatkan plan tegendala. so bebagai2 plan B sudah dinyatakan, slah satunya ialah tgk wyg. dan jwpn sudah menjadi muktamad apabila pemilik kereta kembara, amin, membuat keptusan utk ke sg gabai walopun sudah 12 tgh ari. kami semua setuju dgn itu.

kereta dinaiki oleh 6 org, tepaksa la sorg dr kitorang dok kat bonet, iaitu fadhil, naseb bek naek kembara, kalo waja? viva? HAHA. lg 4 org, ayen, rahman, budin, ben, farhan naek moto sndri. so kami pun begerak la.

yg naek krete ni mcm2 la cite nye, kecoh nak mampos, bak kata amin, "mkn bontot ayam byk sgt kau ni", HAHA. ada la sorg ni buat request, ingtkan request lagu ke ape, rupanya nak buang somethng. mmg kejam si driver naim taknak berenti. tp hatinya maseh tebuka luas utk brentikan kereta di petrol pump utk keluarkan ape yg ptt. hahaha.

sblm tiba di sungai, sempat kami semua membeli makanan utk mkn. dan tibanya disana, naek la tngga yg sgt tggi lg curam, mengakibatkan si naim alami SOB (shortness of breath). si aiman ni pun hampir2 nak "tidur". kabur je mata. lemah la korang. HAHA.

gamba? ini lah..
keberangkatan . . .

pelakon 3gp..haha


fadhil and the tough guy!!haha

si pengembara~

sensored*#


i know what u did last raya

kambing di gabai
(kami amik sekor jer. . .)

mereka girang..muka ada senyum..
amin muka Head oF Department

haha..berlumba!

ayen dgn aksi ngerinya

aiman nunud..rmabut kempis lak ek.haha

wah..sexsinya abgg~
mane satu pusat?? er....

sesi pemanas badan,,
*izzul sedang conduct aktivity untuk lab shima(psy. intervention)

lawa kan view die..

naim termenung panjang...
epol: jurus pembahagi air terjun tahap ke-2

naim termenung lagi..
teringat org jauh der. . .

naim?? termenung ag ke?

putera mandi
. . . awas jgn ngendap! ! !

ayen chubby kan?? haha

errr.... 
taip Afundi(jarak)Along(jarak)undian pukal dan timbang kilo dan hantar kan ke 32999


yang penting bawak bekal mkanan tuh..haha..ai bang bekalan akhirat ca no?? ca nie haaa
~ GABAI ada kemudahan surau skali..semayang kami x lupa noo..

air terjun setinggi 5 tingkat sekolah menengah gabai


haha..peace yawl!

haha..roomates@SCANDAL 3 SERANGKAI


ada video skali ni. utk tatapan semua =)
*jgn tgk yg xpatot tgk lak..haha


nak senang kata, mmg enjoy la besama meruphorian semua, farhan, ben, budin. kami meluncur, menggelongsor di sana, begurau gurai, lumba bergu begelongsor dan mcm2 la. nnt ada masa kita kua lagi ok.   HAHA. selamat bercuti kawan2 =)

Moral : dengan ini bahawa kita mestilah bersyukur dan  jaga keindahan bumi kita ini...kerna apa yg ada di dunia ini hnyalah sementara waktu... so jaga lah ia dgn penuh nikmat dan rasa penuh kesyukuran dgn kebesaran yg Allah Maha Esa kerana telah memberikan kita merasa tempat yg aman dan indah seperti ini... alhamdulillah Ya Allah.. ^_^

Posted by :
-aiman meruphoria
-edited by along
-2nd editor HemetPutih

6 comments:

na'im said...

aiman,ade request ni,ben ckap dy nk gmbar dy ade jugak..menangis dy ni ko tau..haha

Meruphoria said...

plez define what is "plakon 3gp"?? hahaha siot hang ! ! !
-abgHelmetPutih

Meruphoria said...

hahaha!!

Meruphoria said...

bile tengok gambar kt gabai ase tenang hat..i

DERAS meruphoria said...

WE aLL gorgeous!!! HAHA..

Anyss Anne said...

wah,xda org?sodap eh mandi!