Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Tuesday, 22 March 2011

maseh di ingatan !

First je mcd bukak kat puncak alam, besebelahan dgn petrol station petronas, dan bersebelahan lg dgn uitm, kami menyerbu ke mcd utk mkn besama2. sumenye dlm ruma ni gila mcd, mmg cantik la. lg2 izzul, die la yg paling beriya skali. mmg tak dpt dinafikan lg bahawa  fast food tu kegemaran kitorang. masing2 beli yg paling mahal, kalo bole, nak beli sume makanan yg ada kat situ. tak kesah la big mac ke, spicy chcken mcdeluxe je, mega mac ke, woooowwwww !! (ter liur plak ni) HAHA.

MCD MCD MCD.

Seterusnya plak masa bila tah, yg ku ingt masa jalan2 uma ni di tar, sempat kitorang mengambil gamba besama mentadak yg tetbe parking sblh uma. (uma pun corner lot kan). HAHA.


ini pulak kesah sem 1, di zaman cendawan lg, ada AGM. tgk la wajah cendawan2 kitorang.


ni pun sama je pd sem 1, cendawan, time first dpt baju koprat. haha. (ada lagenda tanah air kat tgh tu, HAHA)


nak tgk kami jd pompuan tak? lawa siodd. hahaa. -->



sbnrnye byk lg, tp tetbe rasa takda idea. to be continued ....
heeee.
posted by :
aiman meruphoria.

2 comments:

DERAS meruphoria said...

kenangan terindah..
hahaa

cik mun said...

hahahahaha....