Meruphoria...

Pronunciation :" Meruforia "

“Blog ini mengisahkan perihal dan perilaku tentang 8 ragam dari 8 budak awesome Meruphoria,

Mereka berikrar untuk sahabat selamanya!”

Wednesday, 30 March 2011

ohh tidakkkk

minggu ni sgt mencabar dimana kami ada test yg sgt memeningkan. viva pulak tu. sepatutnya ari ni, tp ditangguh kerana jadual yg diaturkan oleh en. J tidak teratur dan itu mengakibatkan kesuntukan masa. bdk yg bernama ayen, aiman dan fadhil ini sgt bengang. bg la kami viva, da malas nak pk pasal sume bnde ni. sgt menstress diri.

ayen bermimpi, "ku nak balik, ku taknak dtg blk uitm, ku nak kerja", itu menandakan beliau sgt tension dgn keadaan skg ni. tp wahai ayen, kamu kene harungi semua bnde ni dgn tabah, dan anggap sbg cabaran. begitu juga kpd semua group B yg takdpt viva ari ni. huhu. punye la menghafal, alik2 takda, mana tak panas kepala ni. HAHA.

29 - 31 march akan diadakan satu jualan hasil kerja warga istimewa, disini juga alang2 menyeluk pekasam, nak menyeru semua warga FSK ke booth kami di PSB. 30 march (rabu) akan diadakan reflexology dan demostrasi hasil kerja dr warga istimewa itu (LIVE) yg berada di bilik kaca 2, PSB. ayuh la beramai2 meriahkan. tq =)

ini salah satu dr hasil kerja warga istimewa tersebut.
sgt kreatif dan lawa lah. hehe.

posted by :
nunud meruphoria

1 comment:

dayaya's . said...

muhammad aimanuddin bin rosdi, best of luck for everything. jgn tension2. cewah, goodluck dan selamat berjaya. HAHA

p/s; ehem, I m*** you.